Spegel, spegel på väggen där

Sovrummet har äntligen fått upp sin alldeles egna spegelvägg. I tidigare inlägg har ni kunnat läsa om när jag sprayat några speglar som fyndat på loppis. Allt från guld, silver och trä har blivit vita för att få en fin helhet. På en del tog det emot att göra de enkelt vita, men jag fick tänka på resultatet som jag hade i huvudet. Nog för att jag gillar färg och var lite rädd för att det skulle se överdrivet matchat, som att man klickat hem ett helt koncept. Men jag blandade vita matta och blanka nyanser, det gjorde att det blev lite liv i luckan och för att inte tala om hur mycket mer mönstret fick tala för sig själv. Nu ska jag även redovisa vad vi gjorde med den gamle dörren vi bröttligt släpade hem. Den är tung som en likkista.



Två fina ramar som egentligen inte saknar någon charm. Lite för billiga för att bara gåförbi på loppisen. Men ibland är det så svårt att låta bli ändra på saker. Vill man ha något får man ibland göra det själv



Så här blev den lilla samlingen. Som tur är finns det massa plats kvar på väggen, jag vill ha mer! Ni skymtar även sänggaveln. En gammal dörr som har sina skavanker fick ge lite tyngd i rummet. Nu känns det som sängen har sin givna plats.



Mönstrerna riktigt träder fram ur väggen utan att ta över och krympa rummet.




Sänglamporna skruvades fast på den nya gaveln och kom fram mer än vad när de satt på den mönstrade väggen. Jag valde att ha handtaget neråt, men den dag jag vill växla så vänder vi bara på dörren. Gånggärnet passar även utmärkt som en liten hängare för smycken som jag varje kväll tar av mig. Får jag för mig att ändra till spetsgardiner tänker jag framhäva det sirliga genom att vända på dörren där den andra sidan är ännu ruffare. Här bor även den lilla sångfågeln.

Kommentarer
Postat av: Persilja

Såååå coolt och snyggt!!!!

2009-08-26 @ 07:11:16
URL: http://fyrabarnsmamman.bloggagratis.se
Postat av: Annicka

Du är ju så söt Soffan! Funderat på att bli inredare på heltid=)

2009-08-26 @ 12:45:44
Postat av: Annicka

Du är ju så söt Soffan! Funderat på att bli inredare på heltid=)

2009-08-26 @ 12:45:51
Postat av: Anonym

Jättefint med alla speglar och jag är verkligen förtjust i din tapet. Tycker den är sååååå fin!

2009-09-06 @ 12:09:04
URL: http://iverashus.blogspot.com
Postat av: Sanna

Åh himmel vilket vackert sovrum! Håller med Annicka, funderat på att bli inredare på heltid!?

2009-09-12 @ 16:39:09
URL: http://krimskramsan.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0