Neverending story I




Jag pratade tidigare om hur bra jag är på att dra igång projekt, men desto sämre på att hålla ut hela vägen och färdigställa idéerna. Här är ett av sommarens neverending story. Tidigare hade den här lampan sex olika skärmar i rosa, lila, orange, grön, turkos och allt vad du kan tänka dig. De är jättefina. Så länge de är släkta. Däremot när jag ska in i garderoben och får för mig att tända taklampan, då ser vårat sovrum ut som ett bordell av det röda skenet som alla skärmar ger oss. Tack, men nej tack.

Jag har nu klippt och klistrat i ihop några nya som ger ett klarare ljus. Men som ni ser är det bara fyra skärmar. Två saknas. Så har det varit i några veckor, frågan är hur länge det kommer vara så. Jag har skärmar, dukar och tapetklister, men ingen slutfinnish i fingrarna. Sorry.

Kommentarer
Postat av: Lotten

Men, vad cool den kommer att bli när den är färdig ;-) Jag är precis likadan som du.... Startar ständigt en massa projekt men har enormt svårt ibland för att göra färdigt.

2010-08-30 @ 14:58:21
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: erry

Åh, vad söt den blev!



Jag är likadan, vet inte hur många projekt jag har igång just nu... och alltid.



PS. Blev det ingen Skånetripp?



2010-08-30 @ 15:44:13
URL: http://gallerry.blogg.se/
Postat av: Sanna

Men slutresultatet ser ut att bli superfint! Skall bli spännande att se när det blir klart! =)

2010-08-31 @ 20:25:03
URL: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/
Postat av: lis

jag känner igen det där - med att avsluta projekt alltså... jag gör det helst inte, men drar däremot igång ett par i veckan. hopplöst. fin verkar lampan bli iallafall!

2010-09-01 @ 09:07:01
URL: http://lishedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0