Åtta bilder sovrum













Det är nästan så att det behövs en trumvirvel mellan varven av uppdatering här på mitt zoo. Så kom jag på att jag ännu inte visat sovrummet (eller vardagsrummet).



Kommentarer
Postat av: erry

Åååh, vilket mysigt sovrum! Älskar tapeten och alla fina detaljer, och tycker det ser så vilsamt ut med grönt! O som vanligt känner jag igen lite smått o gott från mitt eget hem.. Säger det igen: diggar din stil tjejen! :)

2009-11-12 @ 16:55:32
URL: http://gallerry.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej!

Tack så mycket! Jag är supernöjd med sängborden, gillar modellen skarp. Är så glad att jag hittade två likadana. Jag förstår att du tycker som du gör med teaken. Det är ju väldigt charmigt och snyggt material. Jag hoppas kunna få sambon att inse det med framöver. ; )

Det jag menar med det vita är att när man har ett litet sovrum som vi, nu när vi har min blogghörna där så kan det lätt kännas ”övermöblerat” och som att möblerna kryper upp på en. Så har jag känt tidigare men nu känns det inte alls så. Själva ytan blir såklart inte större men det upplevs så. Efter ommålningen (hade grått innan) och när vi tog väck våra ekmöbler så känns sovrummet mycket större. Därmed inget fel på att ha annat än vitt. Det är bara det som känns bäst där inne just nu. Apropå sängborden. Det finns (fanns?) två styckern liknande på Tradera i går. Kika! Kanske dem blir dina? : )



Ps, Underbar tapet!!



Måste höra vart du har hittat teakradion som skymtar! Är på jakt efter en. :)



Trevlig helg!

2009-11-13 @ 14:04:01
Postat av: Malin Inspiration & design

Här hittar du dem! =)

http://www.tradera.com/2-st-sangbord-Telefonhylla-i-teak-string-50-60-tal-RETRO-auktion_102042295

2009-11-13 @ 14:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0