Sneak peak

Då var köket istort sett färdigt. Nu måste jag cykla iväg till skolan. Undertiden laddar jag batteriet till den riktiga kameran så lite bättre, mer överskådliga bilder kan poppa upp här.Så här kan det se ut när jag i farten springer förbi diskstället och tar en bild.


Köket dammar bort


Snart är vi inne hos grannenBetong, hönsnät, hästmat och råttgift. Vart om inte i köket finns denna ladugård. I moderna storstäder tänker man alternativt. Det vita är en underbar asbestskiva som bara smular sönder man tittar på det.Ett minne blott.Ännu mer grönt


Kökshandduk med toffsar nertillPå köksbordet ligger den här duken från loppisKlart att väskan ska ha en grön och fin toffsStora örhängen som knappt väger något tack vare de gröna trådarnaEn matta som fick följa med hem från loppis i Majorna i våras


I sovrummet var knopparna på snöret till persiennerna så trasiga och fula, så jag byttde ut de till toffsar. Tur att jag har en hel uppsjö.


Mormorsrutor och golvlampa. Längs bort står ett projekt som väntar på ny färg och nytt tyg.Grönt är skönt

Jag har nästan glömt bort mitt lilla zoo. Det känns som evigheter sen jag kommenterade några rader. Dessutom har nn riktig kamera flyttat in så jag passade på att knäppa några gröna bilder på min favorit-frans som finns på några platser i vårat hem.Den här lampskärmen skulle egentligen blivit en present men blev kvar här hemma.På kökshyllorna står burkar, skålar och elefanter. Favorit-frans pryder de båda hyllorna.En lite ljusare grön ton. Varför ha samma när man kan ha olika?Lamporna som sällan är tända har fått en liten kjol längst ner och spets högst upp.Kuddar i soffan med olika gröna bollfransar.
RSS 2.0