Söndagsbilden
Idag hittade jag favoritkatten i min gamla säng hemma hos familjen. Han låg där helt vanligt och lekte med halsbandet. Åh tusan vad jag saknar den kissemissen. Jag önskar att han kunde bo i den stora staden med mig. Men men, antar att han har det bättre i sängen som numera blivit hans och som är klädd i ett överkast av guld. Precis som jag ville ha det förr.

Soffkroken
Ordning och reda. Mmm, jag älskar när det är städat (även att städa).

Tänk om jag skulle slå på stort och köpa mig en fredagsblomma idag. Eller ännu bättre. Om det kom hem en fin ornithogalum arabicum, anemone eller varför inte en helt vanlig chrysanthemum anastasia.

Hoo-Hoo
När jag tittar på mina hyllor, undrar jag hur det står till med tanten inom mig. Hon tar över mer och mer.

På ett led står helt kompani med små figurer i porslin och keramik. Jag tror inte det är sant. Det här är inte ett zoo, det börjar mer likna en liten porslinsbutik. Vad håller jag på med?


Förvaring
Tisdag och en rubrik från fabriken som idag är förvaring.

Hemma hos oss lyser förvaringslösningarna med sin frånvaro. Jag drömmer ofta om smarta lösningar som inte är belägna på golvet. Däremot när jag tittar på de befintliga, är det just där de är placerade.

Korgen står brevid soffan och innehåller vardaglig läsning som tidningar. Däremot har jag tankar om att flytta den till hallen för att i vinter få vara trotjänare till vantar och annat stickat mys som ska värma oss i vinter. Om jag sätter upp en krok så slipper den stå på golvet. Tvmöbeln som slukar elektronik, spel och annat kul kommer däremot få stå kvar på sin altarplats.

Köksväggen


För min del är det drygt 20 timmar kvar till salstenta. Undertiden passar jag på att hänga upp både det ena och andra som jag hittar. Allt får samma plats, nämligen köksväggen. Det gäller att prioritera  och disponera tiden rätt just nu.
Tänk om jag hade spackel hemma så den hemska strukturen försvann puts väck. Nu när det ändå finns tid.

Tävling!Vill du ta med ett av armbanden ut på nya äventyr? Klicka här. Länka, twittra och gilla så mycket du bara orkar hela månaden ut. Lämna därefter en kommentar hos mig. Lätt som en plätt och du är du med i tävlingen. Bon Chance!

Kuddar
Käre hjärtanens, redan tisdag och nytt tema. Jag bjuder er på några av kuddarna från soffan i Marocko.

Lysande söndagsbild


Äntligen är det fint ljus från dioderna vid köksbänken. Tack lillebror! Speglingarna i diskhon och i glaset framför tapeten ger en extra rolig effekt.

Lycka till mig själv!


Jag kan inte jämföra mig med alla andra duktiga som tävlar i samma tävling som mig. Men här kan ni i alla fall kika på mitt bidrag.

To be continuedFör stunden är allt lite huller om buller här på våra 47 snåla kvadrat. Mina småbröder bor i tio dagar på soffan och sätter prägel på hela lägenheten. Kul tycker jag! Eftersom Sami har fattat skillnaden på spik och skruv så är det jag som dirigerar och han som skruvar. Till helgen ska ni få se.

SovrumTisdag och dags för tema i fabriken. På tur står sovrummet med dörren på glänt, tur för er så ni kan kika in.

Brev på dörrmattanIdag när jag öppnade dörren låg det ett brev som svar skrivit med skrivmaskin på dörrmattan. Inuti kuvertet låg två finkaramaller, några söta rader på kaninpapper och en skiva som jag snart ska titta på. Spännande va?

IKEA Garderob 2010
Med bland annat de här armbanden har jag anmält mig till tävlingen IKEA Garderob 2010. Nu är det bara att hålla tummarna.

SöndagsbildenFöreläsningar är ofta inspirerande

RetroförrådetDe här underbara donnorna, Jennie och Johanna, har tillsammans med resten av familjen Bromander öppnat det egna Retroförrådet. I somras när jag var hemma och hälsa på fick jag chansen att kika in i butiken, innan de hunnit slå upp portarna.

Har ni inget bättre för er i helgen, tycker jag ni ska styra kosan mot Tidaholm och finna inspiration i en underbar miljö! För här kan ni verkligen fynda och hitta väl valda möbler, koppar, burkar, leksaker och massa annat fint. Nästa gång jag åker förbi ska jag knäppa nya bilder, nu när de hunnit få i ordning på alla pryttlar.

RSS 2.0