Neverending story II

Mina favoritformer är organiska och djur (som i zoo). Någon gång under sommaren gjorde jag halsband, mobiler, hängen. Kalla det vad du vill, användningnsområdena är många. Däremot inte när der ligger i burken hemma hos mig. De är beställda till en försäljning, så det finns ju till och med intresse för dem.

Tydligen, är jag inte ensam, men jag undrar ändå. Hur gör jag för att hålla gnistan upp hela vägen? Tips snälla. Någon?

Neverending story I
Jag pratade tidigare om hur bra jag är på att dra igång projekt, men desto sämre på att hålla ut hela vägen och färdigställa idéerna. Här är ett av sommarens neverending story. Tidigare hade den här lampan sex olika skärmar i rosa, lila, orange, grön, turkos och allt vad du kan tänka dig. De är jättefina. Så länge de är släkta. Däremot när jag ska in i garderoben och får för mig att tända taklampan, då ser vårat sovrum ut som ett bordell av det röda skenet som alla skärmar ger oss. Tack, men nej tack.

Jag har nu klippt och klistrat i ihop några nya som ger ett klarare ljus. Men som ni ser är det bara fyra skärmar. Två saknas. Så har det varit i några veckor, frågan är hur länge det kommer vara så. Jag har skärmar, dukar och tapetklister, men ingen slutfinnish i fingrarna. Sorry.

InteriörernaHär kommer sista skymten av Marocko på ett tag. Jag vet inte hur jag lyckats få bilder på bara lampor, soffan och de stora skåpena? Men så blev det visst. Lägenheten har nu allt vad som behövs, men jag vill ha mer. More is more!

Det roliga med att shoppa i Marocko är att det mesta är gjort för hand. Kuddarna sys upp på beställningen, soffornas stommar och madrasser måttbeställs på centimetern som sen snickras och sys efter dina önskemål. Det underlättar ju inte för den veliga (mig) som har desto mer att välja på, men det känns och ger liv i alla material.

Exteriört

Ser ni den turkosa balkongen på översta bilden? Där bor vi!


Back in business

Då var jag tillbaka. Sommaren gör mig lat, tydligen. Jag tänker i blogginlägg och tror att de blir gjorda. Men icke. Det är lite sån jag är. Tänker ständigt på små projekt, ändringar och justeringar jag vill göra, ibland händer det att jag drar igång dem. Desto mer sällan att jag avslutar alla idéer. Här ovan ser ni en fin yttertrappa i en av alla gränder i Salé och min pappas fasters golv som jag blev lite kär i under sommarens tripp. På tal om den, har jag inte visat er lägenheten än. Kika tillbaka så småningom, då kanske det ligger lite nya bilder uppe.

Ps. Dessutom kan jag dela med mig av alla dessa små projekt som inte blivit avslutade ännu.

RSS 2.0