Greetings from fiazoo

Oj jag har helt glömt bort det här stället. Det blir lätt så när dagarna leks bort. Vårt lilla zoo har fullt upp med barn i mängder, även om det bara är en apunge som bor här permanent. So long!


Fina mönster

Jag kunde inte låta bli några handdukar från Marimekko när det var kanonerbjudande. När vi (om nånsin) gör om köket, ska de få bli tavlor. Uppspända på träramar. Till dess ligger de på hyllan och är fina.


God påsk

I påsk åker vi hemmåt. I bagaget ligger det burkar med små roliga fågelbon och annat färgglatt. Och gott. Ha en fin påsk!


Kakor till frukost

I morse vaknade jag upp på soffan. Vi försöker få Smutti att sova hela nätter, då får inte jag ligga bredvid. Värt ett försök. Hur som helst, jag blev överlycklig när jag såg att grannen hade lämnat kvar kakburken. Mmm perfekt frulle till feberyra.


Massa bilder

På tal om bilder. Så har tant Fia kommit igång med Instagram. Det är lite kakor, lite Smutti och lite annat fint i livet. Får jag fresta med ett litet smakprov?

Om du vill adda mig på Instagram finns jag som vanligt under mitt alterego fiazoo.

 


Djur uppåt väggarna

Smutti har en liten hörna i vårt sovrum, det är mest sängen som står där. Men för att det ska bli lite mysigare (och för att det är kul) gossar vi till det med en tavelvägg. Titt som tätt får den ett tillskott. Temat är... Djur! Surprice. Allt hamnar inte i ramar, en del bilder är fina som de är med prickig eller randig tejp. Det blir lite mer kravlöst så.

 


Äppel päppel

För bara några dagar sen stod jag och svor över brickorna som är fina, men alltid i vägen var de än står. Lucky me, för igår jag hittade ett så fint brickband för en vanlig loppispeng. Hurra för det!


Fina fynd

Idag var det dags för en loppistur. Det var en kö på några hundra meter och rysliga priser när det vankades GP-loppis. Några små köp blev det allt. Jag skulle inte köpa några burkar, men kunde inte låta bli. Varför köpte jag inte den fina skolaffischen med flodhästen istället? Men jag glad över skorna till Smutti. Det måste vara finaste köpet på länge.


RSS 2.0