God morgon!

Solgult och päronglassgrönt är fint. Och lite sommrigt.


Tävling

Jag är en sann drömmare men också en riktig latmask. Jag vill ha massa massa fina gamla tyger samtidigt som jag inte riktigt orkar skrota omkring på loppisen längre. Titta vad bra. Här har jag chansen att vinna massa fina gamla tyger. Bra va? Heja, heja mig!

 


En favorit

Jag är så glad över tapeten i sovrummet. Det känns som att jag ständigt försöker förändra för att göra det bättre här hemma. Men i sovrummet ser det likadant ut som alltid. Så himla skönt.

 


I min väska

Jag tänkte att vi skulle ta en närmare titt på vad jag alltid bär med mig i min väska. En gryta i gjutjärn, två skålar på fot, en kavel, en blomma, en bok, en elefant, datorn, ett stort paket med juice och några mynt.

 


Kaffekopp

Jag köpte två nya fina drejade koppar när vi var i Sthlm. En blå och en hallonröd. Helt plötsligt vill jag ha dem här färgerna överallt i lägenheten.


Hemma hos

Hemma hos min vän Linda finns det massa fint att titta, som i hyllan i köket. De vita burkarna med bruna blommor på hade jag spanat in men Linda hann före. Sammanträffande med tanke på att loppisen som sålde dem ligger mitt ute i vishan i en korsning. Tur att det inte var nån annan som tog med burkarna hem till i sitt kök, då hade jag aldrig mer fått se dem.

 


Scary monkey

Den där lilla apan alltså. Så här i mörkret tycket jag faktiskt att den är lite läskig, men så är jag väldigt mörkrädd och bra på att skrämma upp mig själv.

 


Stockholm

Vi är några dagar i Stockholm för att fira familjens trettioåring. Hotellets fik/bar/restaurang är hur fin som helst! Tom Dixon-lampor, marockanskt kakel, mässing, koppar och massa annat fint. Caféets hörna bjuder på Pärlans kolor, lakritspipor och zooklubbor, gissa om vi har det bra.

 


Hopp hopp

image description
Det här börjar ebba ut till en barnhage. Men det är lite så vardagen är på zoo. I höjd med hoppgungan fick några apor på rad leka loss i hopp om distraktion mot det gamla uttaget som kanske aldrig mer kommer användas.

Skoj och stoj i lekhörnan

Även om vi bor så att vi precis får plats, är det sjävklart att Smutti ska få en egen liten men mysig hörna. Och gissa om han blev glad när han efter middagsluren vaknade upp till det här. Är Smutt glad, ja då är såklart jag jätteglad!

Everyday fika

Det är så här dagarna ser ut och har gjort i hela sex månader. Tänk vad snabbt tiden går med Smutti.

 


RSS 2.0