Lördagsgodis

Det är ett sant nöje att mixa frukter och bär till Smutti. Och gott! En daglig dos av färsk ananas, hallon, svarta vinbär, mango och banan till oss båda och man tror (nästan) att det är sommar.

 


Typiskt

Hellre än trasig blogg än ett trasigt ägg på golvet. Nu går det fint att kommentera igen, jag har inte gjort något men det funkar iallafall. Hipp hurra vad bra.

Hemma hos

I helgen är vi hemma hos skrutts mormor och morfar. Här finns det saker högt och lågt att fynda bland, bättre än loppis faktiskt. Titt som tätt åker något med hem till zoo.


Pigg som en lärka

Ibland ligger skrutt där alldeles vaken utan att jag märker något. Är det dagdrömmande under molnen eller kanske djuren som underhåller?


Allt annat än skådebröd

image description
En gång i veckan brukar vi träffas, svensklärarna alltså. Vi babblar om allt möjligt medan Smuttis åker runt som en liten stafettpinne. Drt briljeras med massa gott både matigt och sött. Ribban höjs alltid flera steg när vi är hemma hos Lisa. Så var det även denna gång. Jag har aldrig sett ett så vackert bröd. Och Göta Petter vad gött det var!

Lucky star

När jag har tid över försöker jag dricka varmt kaffe och till det viker jag lite papper i hopp om att dra ner på kakor och annat gött. Bryta gamla vanor helt enkelt. Funkar finfint i soffan. Det här är det minsta jag vikt hittills.

 


RSS 2.0