Mmm

Åh nej. Vad är det jag ser? Kan det vara sant? Sista chokladbiten?


Klappat och klart

I år är stämningen på zoo god, även om det vankas jul. Den lilla apkungen är nämligen färdig med sina klappar och chokladen är uppäten, flera gånger om. Snart är denna tid äntligen över och vi återgår till normal (över)konsumtion. Härligt, härligt.


Elefantparad

Det är inte lätt att ta fina, ljusa bilder när mörkret lämnar en grå mörk dimma efter sig på dagarna.


Grön jul

I år dekorerar vi zoo med konservburkar i alla dess former. Snacka om grön jul.


Beslutsångest

Att det ska vara så svårt att välja ett mönster.


Sluta!

Jag har länge letat efter nya assietter men kan inte hitta några som jag gillar bättre än mina egna. Vad är det för konstig tvångstanke? Jag borde vara nöjd och sluta söka efter något nytt hela tiden.


Stjärnhimlen

När jag ändå är inne i mitt gamla tonårs-rum kan jag vissa en del av de femhundra stjärnor som lyser i mörkret. Det är riktigt mysigt att somna under dem nuförtiden.


Gammalt guld

Vi är på ett riktigt zoo i helgen, hemma hos katterna och hunden. Och mitt gamla rum med överkastet i guld. Det här är förresten första gången tant Fia bloggar från mobilen. Testning, testing.


En burk i mängden

Det är som om det vore en burk fylld med godis, jag är i den och nallar mest hela tiden. Längst upp på hyllan står den, med locket på glänt och kallar diskret på mig. Och vips, så är jag där med fingrarna. Vilken tur att det bara är ljus. Oh, det är visst dags att fylla på.

Bytt är bytt och kommer aldrig igen

Den gula kudden är bytt mot en kudde som är grön på riktigt. Det gick förresten jättebra, det var inte så farligt som jag hade befarat. I somras bytte vi även bort den gula väggen. Nu ser det ut som det gjorde när vi flyttade in, vilket slöseri.

Mjau

Snart kan missepissarna ligga ute och skrota hela dagarna. Snart är det sommar.

Äppel, päppel, ägg och ost

Var är mina äppelskålar?

RSS 2.0