Fyndat på byggvaruhuset

Precis som alla andra har vi varit ute efter en simpel stringhylla. En gammal, såklart. Jag har bjudit på auktioner, tradera och på blocket säljs de långt innan jag hinner till annonserna. Mitt tålamod har börjat sina. Jag har inte den uthålligheten att bevaka auktioner in i sista sekund. Så igår fick det bli en sprillans ny hylla istället. Pompej gillar nya saker så ibland kan han väl få som han vill (bara jag går med på det). För bara 279 pix hittade vi den här som påminner en hel del om den gamla klassikern. Går det att hitta något liknande det jag tänkt mig för en billig peng så är inte jag sen på att nappa!



Att en hylla kan lyfta ett helt rum trodde jag inte. Det börjar kännas som vi bor här på riktigt nu. Imorgon är det fem månaders sen vi fick nyckeln och började slipa golv.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hyllan är helsnygg tycker jag! Önskar att jag hade nära till Bolagret jag med, skulle behöva införskaffa lite färgglad lampsladd =)

2009-09-12 @ 16:35:12
URL: http://krimskramsan.bloggagratis.se/
Postat av: Jojjo

oooh, men vart hittade du den?! :D

2009-09-14 @ 22:42:28
URL: http://missdone.blogg.se/
Postat av: sofia

på Bauhaus finns det en uppsjö av olika kombinationer, färger och storlekar. ett billigare alternativ för oss som vill ha så mycket för pengarna.

2009-09-14 @ 22:57:45
URL: http://fiazoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0