Tips

Ni har väl inte missat posten från IKEA family? En av mina favoritbloggare, Nina, är med i ett mysigt reportage. Vi får både se färggranna och självklart inspirerande bilder från hennes välfyllda hem samt det re-designade poslinet. Vart hennes marocko-ådra kommer ifrån vet jag inte, men ooh så nyfiken jag är. Kan det vara hennes andra hälft och/eller Nederländerna som har någon gemensam nämnare tro?
Kommentarer
Postat av: Persilja

Avis på alla som får ikea family tidningen!!!

Jag är medlem men verkar handla för sällan för att det ska uppdateras- :(

Ska tigga bland mina kompisar.:DTack för tapettipset. I ditt tips fann jag ju DIN underbara sovrumstapet. Jag trodde den var vintage. Men den finns alltså! Så då fick jag nåt nytt att tänka på- jag älskar nämligen den!!!! :D

2009-09-03 @ 22:03:24
URL: http://skonahem/blogg/persiljashus/
Postat av: sofia

tapet i sovrummet spanade jag in när jag jobbade i en liten prålig lyxbutik här i gbg. den har det där metallic-blänket i vissa konturer runt blommorna. men jag tycker inte det stör. mönstret i övrigt är inte så detaljerat och de mossiga gröna tonerna dämpar ner det kitchiga (som jag annars gillar i små doser). så visst påminner den om en gammal tapet som lika gärna skulle kunna sitta i något ruckligt (dröm)torp. det var kanske det jag föll för.den är verkligen lugnande, glad och så lätt att passa in i vilket rum som helst. jag var inne på att sätta upp några våder även i köket. hade jag haft en toalett som inte hade en dusch hade jag utan tvekan smackat upp den även där. för visst är det roligt när man finner samma mönster i flera olika rum.

jag tycker verkligen du ska fundera på den om du gillar den!det är så roligt (även lite sjukt) att andra gillar tex den tapeten. på något vis (varför vet jag inte, för det ska inte spela någon roll) blir jag ännu mer övertygad om att vi valde rätt tapet. it´s just some wallpaper... men men, svag och velig som jag är så verkar det betyda mycket ändå. får jobba på det där tro jag :)

2009-09-04 @ 13:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0