Grönt är skönt




Det är så grönt ute. Hela tiden slår det mig, hur grönt och skönt det är ute. Varje år blir jag förmodligen lika överraskad. Mitt i det gröna lever jag fortfarande som om det är helg. Slöar och gör ingen större nytta, precis som sommaren ska vara.



Kommentarer
Postat av: Loppan

Ah och lägga sig ned på marken och kika upp mot träden. Det är så fint nu. Juli ja! Det är en ypperlig månad för kafferep utomhus, tror jag. Vad tror du? Stockholm eller Göteborg..? Oui oui kram

2010-06-09 @ 19:36:11
URL: http://mymbel.blogg.se/
Postat av: Sofia

strax efter fåren och alla söta lamm snirklade sig världens läskigaste orm mitt på våran stig! mamma såg den inte och trampade rätt på den. jag såg den så mycket man bara kan se och fick till ett riktigt tantskrik och skuttade jämnfota upp på en sten. hur det gick till har jag ingen aning om.



anyhow. ptja, vi kan väl se vilken stad som har erbjuder finast väder och mysplats. sthlm vore mysigt, var längesen jag var där. vi kanske hinner med båda två? hoppas hoppas. bisous

2010-06-09 @ 22:59:53
URL: http://fiazoo.blogg.se/
Postat av: Loppan

Men shajt. En orm. En stor en, kan man tro. När jag var vid Vänern beach häromdan såg jag en orm. Fast den var pytteliten och såg så förvirrad ut att det inte riktigt gick att bli rädd.



Stockholm, Götet, Vänern. Jag hoppas vi hinner minst två. Puss puss

2010-06-11 @ 10:07:54
URL: http://mymbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0